Atelier Ryza 3 is uitgesteld; verschijnt nu in maart

  • Nieuws

  • 18 jan 23 om 09:46

  • Erik

  • 0

Gust maakt bekend dat Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key haar oorspronkelijke release niet meer haalt: de titel verschijnt nu op 24 maart 2023.

Oorspronkelijk stond het spel gepland op 24 februari. Producer Junzo Hosoi maakt zijn excuses voor het uitstel in een statement, en benoemt dat ze de extra tijd gebruiken om de game zoveel mogelijk te polijsten.

Hosoi zegt het volgende:

“Aan iedereen die uitkeek naar de release van Atelier Ryza 3 bieden wij onze excuses aan voor dit uitstel.

Om van deze game een passend slotstuk te maken voor Ryza en haar vrienden, gaan we uitdagingen aan zoals het reizen in een groots open gebied en een visueel jasje dat de charme van deze personages zoveel mogelijk uitdraagt.

Ons team maakt van deze extra tijd gebruik om de game extra te polijsten, zodat we iedereen die de series volgt de best mogelijke ervaring [..] kunnen geven.

We maken het spel nog net iets beter, zodat het echt het wachten waard is. We zijn daarom blij als je nog heel even geduld hebt tot de game uitkomt.”

Artwork van Atelier Ryza 3, dat uitgesteld is tot maart 2023

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is het vervolg op het uitstekend ontvangen Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy. Wij gaven deze game een 9 in onze review.

Ryza 3 is een luchtige feel-good RPG, dat draait om vechten, verzamelen en diverse minigames. Check hier een first look-trailer.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

0

Nieuws Vampire Survivors krijgt zomaar nieuwe gratis content

30-04-2024

1

Erik

Nintendo Switch vijf jaar op rij best verkochte console Verenigde Staten

0

Nieuws Nintendo Switch vijf jaar op rij best verkochte console Verenigde Staten

18-01-2023

5

Evelyne

Fire Emblem Engage ontvangt “Mijn eerste Fire Emblem”-trailer

2

Nieuws Fire Emblem Engage ontvangt "Mijn eerste Fire Emblem"-trailer

17-01-2023

2

Rik

Reageer als eerste!