Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg aangekondigd

Op 8 februari 2023 kondigden uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Gust de game Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg aan voor de Nintendo Switch.

Atelier Marie is de eerste titel in de Salburg-trilogie en speelt zich af in de hoofdstad van het koninkrijk Schigsal. Je gaat als de hoofdpersoon, Marie, een eigen werkplaats (atelier) openen. In deze werkplaats zal je alchemie gaan beoefenen, terwijl je een studie voortzet aan de Salburg academie. Omdat Marie het zo slecht op de academie doet, heeft ze vijf jaar de tijd om een voorwerp te maken dat haar lerares tevreden stelt.

Het origineel was de eerste game in de Atelier-serie en kwam exclusief in Japan uit. De remake is de eerste kans in het Westen om de game te spelen.

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg was in de Japanse Nintendo Direct van 8 februari aangekondigd en krijgt deze zomer een wereldwijde release.

Koei Tecmo zal extra details over het spel delen tijdens de Atelier Series 25th Anniversary Program #4 op 20 februari 2023.

Wat vind jij van Atelier Marie remake: The Alchemist of Salburg? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Koei Tecmo

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

The Super Mario Movie commercial

6

Nieuws Nieuwe reclame voor The Super Mario Bros. Movie: "Loodgieter nodig?"

12-02-2023

7

Robin

Metroid Prime Remasterd naar verluidt al anderhalf jaar af

9

Nieuws Metroid Prime Remasterd naar verluidt al anderhalf jaar af

12-02-2023

4

Rik

Reageer als eerste!