Animator uploadt pilot van nooit verschenen Kingdom Hearts-tekenfilm

Animator Seth Kearsley heeft na veel cast-notities en stukjes script nu ook de pilot gepubliceerd van de nooit verschenen Kingdom Hearts-tekenfilm.

Vorige maand werd ontdekt dat Disney in 2003 bezig was met een geanimeerde serie over Kingdom Hearts. Dezelfde veteraan-animator Seth Kearsley, wie die maand cast-notities en zelfs stukjes uit het script heeft gepost van dit afgehaakte project heeft nu een volledige pilot gepubliceerd. Deze pilot is niet vloeiend en bestaat vooral uit storyboard-stukjes die aan elkaar geplakt zijn. Echter zit er wel vloeiende voice-acting stukjes in en zelfs achtergrondmuziek. 

Seth Kearsley legt kort uit dat hij heel trots was op het verhaal en dat het juist goed ontvangen werd door jonger publiek (vertaald):

Ik claim hier geen rechten over, behalve dat het wel mijn werk is. Ik profiteer hier niet van. Ik wil mijn werk vertonen. Het is 20 jaar oud. Dit stukje is niet zonder fouten, wat je niet over het hoofd gaat zien. Echter ben ik wel trots dat we in de korte tijd die hieraan besteed is, we dit verhaal hebben kunnen vertellen. We hebben de hele setting van de serie overgezet en om een “ typische aflevering” te maken is niet eenvoudig. Ik vind dat het gelukt is. Toen de aflevering werd vertoond aan kinderen, scheen het beter te zijn dan alles wat ervoor getest was.

Kingdom Hearts Cloud-versies kwamen 10 februari 2022 naar de Nintendo Switch. Daarnaast kreeg de hoofdrolspeler: Sora ook een plekje in Super Smash Bros. Ultimate.

Wil jij dat dit project weer opgepakt wordt door Disney? Laat het ons weten in de comments!

Bron: youtube

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

0

Kitty

Pre-orders Xenoblade Chronicles 3 – Collector’s Edition nu live

5

Nieuws Pre-orders Xenoblade Chronicles 3 - Collector's Edition nu live

12-10-2022

6

Erik

Master Detective Archives: Rain Code krijgt Mysteriful Limited Edition

0

Nieuws Master Detective Archives: Rain Code krijgt Mysteriful Limited Edition

12-10-2022

1

Evelyne

Reageer als eerste!