Alterium Shift brengt klassieke JRPG-gevoelens naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 10 sep 22 om 09:19

  • Erik

  • 0

Alterium Shift is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Dit is een top-down JRPG, met drie verschillende verhalen om te ontdekken.

Drie helden spelen de hoofdrol in Alterium Shift: Pyra, Atlas en Sage. Hun meester, Dolion, stuurt hun op een belangrijke missie. En afhankelijk van welke held de leiding neemt, ontvouwt er een ander avontuur.

Alterium Shift staat op de planning voor 2023.

Verwacht het volgende in Alterium Shift:

  • Turn-based combat. Je doet om de beurt een zet, waarbij snelheid tussen jouw en je tegenstanders belangrijk is. Daarom zie je een metertje die jullie volgorde van aanvallen weergeeft.
  • Alterium Essence. Uit dit bijzondere goedje putten de drie helden hun kracht. Hoe verder je komt, hoe meer stoere aanvallen ze hiermee ontgrendellen.
  • Alteria. Je doorploegt een grootse wereld, vol personages om te ontmoeten, queesten om te completeren en geheimen om te ontdekken.

De titel is eerder dit jaar op de Guerrila Collective-presentatie tijdens de niet-E3 laten zien. Toen was ‘ie enkel bevestigd voor pc.

Hoe vind jij Alterium Shift eruit zien? Let us know in the comments!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Dit zijn de releasetrailers van Splatoon 3

0

Media Dit zijn de releasetrailers van Splatoon 3

10-09-2022

2

Erik

Disney Illusion Island exclusief voor Nintendo Switch aangekondigd

0

Nieuws Disney Illusion Island exclusief voor Nintendo Switch aangekondigd

10-09-2022

3

Erik

Reageer als eerste!