Alle 19 games uit de Indie World Showcase van augustus

  • Nieuws

  • 12 aug 21 om 14:15

  • Erik

  • 0

Op 11 augustus organiseerde Nintendo de Indie World Showcase van augustus. Tijdens de presentatie liet het bedrijf nieuwe spellen zien van ontwikkelaars over de hele wereld. In dit artikel een overzicht van alle 19 games.

Dit artikel behandelt alles dat is aangekondigd. Ben je enkel op zoek naar de titels die direct beschikbaar zijn op de Nintendo Switch? Ness neemt je mee door zes shadowdrops.

Bekijk hier de Indie World Showcase van augustus terug.

1. Bomb Rush Cyberfunk

Bomb Rush Cyberfunk is een spirituele opvolger van SEGA’s culthit Jet Set Radio, en laat je skaten, dansen en verven door de straten van een enorme metropolis. De game wordt ontwikkeld door Team Reptile uit Hilversum.

Staat als timed console-exclusive op de planning voor 2022.

2. TOEM – A Photo Adventure

In TOEM los je problemen op met je camera. Ontmoet maffe personages en neem kiekjes om ze te helpen. Ondertussen ga je op reis door een handgetekende zwart-wit omgeving, waar je de mysteries van de magische TOEM oplost.

Verschijnt dit najaar.

3. Loop Hero

Doorbreek een eindeloze cyclus in deckbuilding-spel Loop Hero. Plaats gebouw-, terrein- en vijandkaarten om op een unieke expeditie te gaan. Alleen als je alle eindbazen kunt verslaan, heb je kans om de vicieuze cirkel te doorbreken. Bevat een Nederlandse taaloptie.

Komt deze winter uit.

4. FAR: Changing Tide

FAR: Changing Tide geeft een ander gezicht aan een post-apocalyptische wereld. In dit meditieve puzzelavontuur ga je met je zeilboot op zoek naar schatten, onderdelen en een nieuw thuis. Een vervolg op het veelgeprezen FAR: Lone Sails.

Staat op de planning voor 2022.

5. Necrobarista – Laatste Ronde –

Necrobarista is een verhaal over de dood en koffie. In deze filmische visual novel komt de dood voor één dag weer tot leven. Ontmoet een diverse cast aan personages en ontdek hun verhaal. Bevat een Nederlandse taaloptie.

Een van de shadowdrops: lanceerde op 11 augustus.

Bomb Rush Cyberfunk screen stad

6. Tetris Effect: Connected

Het originele concept is op een dynamische schop genomen in Tetris Effect: Connected. Alles wat je op het scherm ziet, sluit perfect synchroon met hoe je speelt. Van de makers van Rez Infinite en Lumines.

Verschijnt net op tijd voor de Switch (OLED-editie): 8 oktober.

7. Metal Slug Tactics

Metal Slug Tactics is een tactisch rollenspel gecombineerd met roguelike-elementen. Positioneer troepen om de vijanden te overmeesteren, en gebruik speciale ‘synch skills’ voor extra veel schade. Het is zowel een eerbetoon aan de franchise als een nieuwe ervaring.

Verschijnt in 2022.

8. Islanders: Console Edition

Islanders: Console Edition is een procedureel gegenereerde citybuilder waar je in een mum van tijd een welvarende stad hebt opgebouwd. Zit je aan je limiet? Dan begin je gewoon weer opnieuw in andere setting.

Een van de shadowdrops: lanceerde op 11 augustus.

9. Shovel Knight: Pocket Dungeon

Shovel Knight: Pocket Dungeon combineert puzzelen met dungeon crawlen. Versla vijanden via puzzelsegmenten waarin jij naar beneden vallende blokken slim kapot dient te maken. Er zijn meer dan tien helden uit Shovel Knight speelbaar en ook de amiibo worden ondersteund.

Lanceert in de winter van 2021.

10. Garden Story

In Garden Story is het aan jou om een uiteengevallen community weer op te bouwen. Versla kwaad gespuis, inspireer mede-bewoners en bouw een wonderlijk thuis in The Grove.

Een van de shadowdrops: lanceerde op 11 augustus.

11. Boyfriend Dungeon

Boyfriend Dungeon is een dungeon crawler waarin je zwaarden meer zijn dan een wapen: je kunt ze ook daten! Alleen door met ze op een romantisch afspraakje te gaan, kun je ze sterker maken.

Een van de shadowdrops: lanceerde op 11 augustus.

12. Hundred Days – Winemaking Simulator

Je beheert je eigen wijngaard in Hundred Days. Plant druiven, ontdek hoe het bereidingsproces werkt en breng je wijn aan de man. Gaandeweg leer je alle fijne kneepjes van het bereiden van wijn.

Staat op de planning voor deze winter.

13. Slime Rancher: Plortable Edition

In Slime Rancher: Plortable Edition is het aan jou om een fortuin te vergaren in het teelten van Slimes. Verbouw gewassen en kweek kippen om je slijmerige wezens te voeden. Ondertussen ontdek je een wereld vol mysteries en schatten.

Een van de shadowdrops: lanceerde op 11 augustus.

14. LumbearJack

LumbearJack laat je als beer de natuur in al zijn glorie te herstellen. Om de industriële slechteriken van Evil Works de dwarsbomen, roept Jack de hulp in van zijn bijl en dierenvrienden.

15. Axiom verge 2

Axiom Verge 2 is een prequel op het veelbekroonde Axiom Verge. Je kruipt in de schoenen van Imra, die de mysteries van een gigantische non-lineaire wereld probeert op te lossen. De game is speelbaar zonder kennis van het origineel.

Een van de shadowdrops: lanceerde op 11 augustus.

16. Curious Expedition 2

In Curious Expedition 2 ga jij als ontdekkingsreiziger op zoek naar roem, glorie en verhalen. In een alternatieve dimensie van de late 19e eeuw vind je in elke trip wel weer nieuwe verloren beschavingen en kwade tegenstanders.

Een van de shadowdrops: lanceerde op 11 augustus.

17. Astroneer

Het is survivalen geblazen in Astroneer. In de verre toekomst zet je je leven op het spel om ontdekkingen te doen en raadsels op te lossen in het gigantische universum. Elke nieuwe planeet ontvouwt zich als een uniek gebied.

Lanceert in januari 2022.

18. Gang Beasts

Gang Beasts is een knotsgek vechtspel waarin gelatine-personages de hoofdrol spelen. Speel lokaal of online tegen vrienden of neem het op tegen de bendes van Beef City in de gangspelstand.

Komt deze herfst uit.

19. Eastward

Eastward is een RPG uitgegeven door Chucklefish. Je kruipt in de huid van John en Sam, die al puzzelend en vechtend avonturieren door diverse kerkers. Het is aan jou om de harmonie te herstellen in een verwoeste wereld.

Verschijnt op 16 september als timed-exclusive voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Spelunky 1 en 2 releasen eind augustus op Nintendo Switch

0

Nieuws Spelunky 1 en 2 releasen eind augustus op Nintendo Switch

12-08-2021

0

Erik

Heruitgave Animal Crossing Sanrio-kaarten beschikbaar bij Game Mania

0

Nieuws Heruitgave Animal Crossing Sanrio-kaarten beschikbaar bij Game Mania

12-08-2021

0

Erik

Reageer als eerste!