Advance Wars-ontwikkelaar noemt Switch-release "levensdroom"

  • Nieuws

  • 22 apr 23 om 10:45

  • Erik

  • 0

James Montagna van WayForward noemt het maken van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp samen met Nintendo zijn levensdroom, die met de release afgelopen week eindelijk voltooid is.

De director van WayForward bedankt zijn team en de mensen van Nintendo voor het mogelijk maken van deze droom. “Vandaag is mijn levensdroom voltooid. Maar het was mijn team en onze vrienden bij Nintendo wiens prestaties deze realiteit mogelijk maakten. Namens ons allemaal: geniet van Advance Wars!”

In een vervolgtweet deelt hij een speciale Advance Wars-taart die hij en zijn team opsmikkelden ter ere van de release.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is ontwikkeld door WayForward, bekend van de Shantae-franchise. Dit in tegenstelling tot de originele games, die door Nintendo-studio Intelligent Systems zijn ontworpen.

Het strategiespel ligt sinds 21 april 2023 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Critici zijn positief over deze release. Verwacht binnenkort onze review.

Bron: James Montagna

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

0

Evelyne

Wat speel je dit weekend? [22 april] 

2

Special Wat speel je dit weekend? [22 april] 

22-04-2023

5

Erik

Nintendo deelt Fire Emblem Heroes’ Feh Channel [April 2023]

0

Media Nintendo deelt Fire Emblem Heroes' Feh Channel [April 2023]

21-04-2023

0

Thijmen

Reageer als eerste!