Activision lijkt onthulling nieuw Crash Bandicoot-spel te teasen

  • Nieuws

  • 9 okt 22 om 11:33

  • Erik

  • 2

Op 8 december 2022 krijgen we misschien de onthulling van een nieuw Crash Bandicoot-spel. Activision teaset de onthulling met een pizzadoos-gevormd pakketje, die ze naar media en influencers stuurden.

Bij het pakket zit een nep-bonnetje, waarop staat: “Trek in meer? Probeer onze nieuwe Wumpa Pizza voor $12.08” De 12.08 lijkt hierbij te refereren naar Amerikaanse datum 12-08, voor ons 08-12. 8 december dus!

8 december is dezelfde dag als The Game Awards: dus het kan goed zijn dat de onthulling daar plaats vindt.

Het relatiegeschenk, die onder andere ontvangen is door YouTuber ‘Canadian Guy Eh’, werd gestuurd om de Steam-release van Crash Bandicoot 4: It’s About Time aan te kondigen. Deze verschijnt op 18 oktober.

Pizzadoos met tease van Activision over nieuw Crash Bandicoot-spel

Het bonnetje op de pizzadoos in kwestie.

Volgende Crash-game mogelijk multiplayer brawler

Het rommelt al een tijdje rondom een nieuwe Crash Bandicoot. Volgens de geruchten wordt de volgende titel een “brawler met vier spelers, maar dan in Crash-stijl”. Het kan mogelijk gaan om een vervolg, port of remake van Crash Bash voor de PlayStation 1. Hierin speelde je minigames tegen elkaar.

Een mogelijke naam die genoemd wordt door insiders is ‘Wumpa League’. Windows Central-journalist Jez Cordon betwist deze naam echter.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time is het meest recente Crash-spel. Deze ligt sinds 12 maart 2021 in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.

Ben jij toe aan een nieuwe game van Crash Bandicoot? Wat voor titel wil je graag zien? Laat het weten in de reacties!

 

Bron: YouTuber Canadian Guy Eh

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Lanceertrailer voor No Man’s Sky

2

Media Lanceertrailer voor No Man's Sky

09-10-2022

4

Jeroen

Bekijk optredens van DJ K.K. en Deep Cut uit Animal Crossing en Splatoon

3

Livestream Bekijk optredens van DJ K.K. en Deep Cut uit Animal Crossing en Splatoon

09-10-2022

4

Kitty

Discussieer met ons mee! 2

reporterdavid

9 okt 22 om 17:10

#7087‍

1196 XP | 238 comments

let it be...

Martijn

11 okt 22 om 10:08

#7099‍

3570 XP | 415 comments

Lijkt me tof, al hoop ik niet zozeer dat het een brawl-fighter is. Daarvan zijn er intussen wel genoeg, die uiteindelijk maar imiteren wat Nintendo met Super Smash Bros. deed. Zelden dat het erbij in de buurt komt. Crash Bash was ook niet zo'n spannend spel, dus ik hoop op iets écht nieuws. Aan de andere kant: alles in de reeks sinds de Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy was kwalitatief erg tof! Heb veel CTR: Nitro Fueled en Crash Bandicoot 4: It's About Time gespeeld! Als ze die lijn doorzetten heb ik er zeker vertrouwen in!

We zullen zien wat voor spel deze 'Wumpa League' nou echt is. Werd eerst gedacht dat het om DLC voor deel vier ging. Zolang doet het gerucht van de 'Wumpa League' al de rondte. Wil ik onderhand ook wel eens weten wat het écht is, dus kijk wel uit naar 8 december daarvoor. Ben benieuwd!