Actie-RPG Silent Hope aangekondigd voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 22 jun 23 om 09:13

  • Erik

  • 1

Silent Hope komt naar de Nintendo Switch. Deze actie-RPG van Marvelous verschijnt op 3 oktober 2023.

In Silent Hope is het jouw doel om ’the Abyss’ te verkennen. Een steeds veranderende diepte, waar zeven helden op verkenning mogen uitgaan.

Verwacht het volgende van Silent Hope:

  • Een koninkrijk is door een ramp getroffen. Als gevolg hiervan nam de koning de stemmen van iedereen af, en dook The Abyss in. De prinses was ten einde raad. Op een dag verschenen gelukkig zeven helden, die de waarheid voor haar gaan uitzoeken.
  • Je gaat op speurtocht door de steeds veranderende Abyss, hier maakt je monsters een kopje kleiner en doe je ervaring op. Daarnaast verzamel je recepten en materialen, die van toepassing zijn op het basiskamp op de bovengrond. Hier smeed je wapens, kook je lekkers en maak je je helden sterker.
  • Er zijn zeven helden, elk met hun eigen gevechtsstijl. Zo is er een boogschutter, krijger of magiër – die elk op hun eigen manier spelen. Ook in het basiskamp hebben alle personages hun eigen taak (zoals kok, alchemist of smid).

Silent Hope is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van 21 juni 2023.

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

21-06-2024

2

Erik

SEGA kondigt Sonic Central aan voor 23 juni

3

Nieuws SEGA kondigt Sonic Central aan voor 23 juni

22-06-2023

4

Dennis

Vang Gimmighoul in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Gimmighoul in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

21-06-2023

1

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Paul

22 jun 23 om 13:08

#10410‍

3819 XP | 662 comments

Heel serieus verhaal en dan van die chibi personages.. make it make sense. De tekenfilm stijl is dan nog wel te doen, maar die 3d modellen zien eruit als placeholders.