Aardman en BANDAI NAMCO werken samen aan nieuwe IP

  • Nieuws

  • 3 dec 20 om 15:26

  • Kitty

  • 0

Wallace and Gromit studio Aardman en BANDAI NAMCO Entertainment Europe slaan de handen ineen om een nieuwe IP te creëren.

Gedreven door een gedeelde visie op de toekomst van entertainment, bundelen Aardman en BANDAI NAMCO hun krachten. Het eerste grote project bestaat uit verschillende media en het team gaat begin 2021 partners benaderen met het ontwikkelingsmateriaal. Aardman zal de personages creëren en de werelden, BANDAI NAMCO is verantwoordelijk voor het publiceren en ontwikkelen, om de verhalen op maat te maken voor huidige en toekomstige platforms.

Daniel Efergan, ECD van Interactive vertelt (vertaald):

Als moderne verhalenvertellers veranderen de formats waarvoor we creëren elk jaar fundamenteel. Dit creëert een ruimte die bruist van het potentieel, de kans om werelden te weven met veel vensters, waardoor mensen kunnen spelen, kijken of zelfs presteren met de IP’s die we creëren. Maar ongeacht het formaat, ongeacht het platform, de behoefte aan personages om verliefd op te worden, epische universa om te verkennen, en uiteindelijk grote verhalen te vertellen, zal altijd voorop staan.

Meer details over deze samenwerking tussen Aardman en BANDAI NAMCO Entertainment Europe worden later bekendgemaakt. Aardman’s werk in interactieve storytelling omvat spellen als 11-11: Memories Retold, en in 2020 komt Wallace & Gromit: The Big Fix Up, een gloednieuwe meeslepende AR-ervaring.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Soulslike game Another Crab’s Treasure in april naar Switch

0

Nieuws Soulslike game Another Crab's Treasure in april naar Switch

22-02-2024

1

Dennis

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers komt februari 2021 naar het westen

1

Nieuws Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers komt februari 2021 naar het westen

04-12-2020

0

Ness

My Nintendo-kalender 2021 toegevoegd aan Nintendo-beloningen

0

Nieuws My Nintendo-kalender 2021 toegevoegd aan Nintendo-beloningen

03-12-2020

0

Kitty

Reageer als eerste!