Unboxing: Fire Emblem Engage - Divine Edition

  • Media

  • 22 jan 23 om 13:35

  • Robin

  • 1

Benieuwd wat er allemaal in de Fire Emblem Engage – Divine Edition te vinden is? Kijk mee hoe wij deze Special Edition van Fire Emblem Engage uitpakken.

In onze YouTube Short nemen wij je in èèn minuut mee door het prachtige artbook en de andere inhoud.

Unboxing van de Fire Emblem Engage – Divine Edition

Fire Emblem Engage kwam uit op 20 januari 2022. Het is de tweede grote Fire Emblem-game op de Nintendo Switch en volgt het verhaal van de Divine Dragon Alear. Alear heeft als taak gekregen twaalf Emblem Rings te verzamelen die verspreid zijn door de wereld van Elyos.

Naast de twaalf Emblem Rings zijn er ook twee extra ringen te verzamelen via de Expansion Pass die je bij het spel kan halen.

Lijst met alle Emblems
Eerste reviews van Fire Emblem Engage
Lanceertrailer

Nu zijn wij benieuwd: ga jij Fire Emblem Engage halen of heb je deze al in huis? En wat vind je van de Divine Edition? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

18-04-2024

1

Erik

Fire Emblem Engage: alle amiibo-bonussen

0

Nieuws Fire Emblem Engage: alle amiibo-bonussen

23-01-2023

4

Erik

N1-UP - Factorio 8

6

Nieuws Prijs van Nintendo eShop-titel Factorio stijgt 26 januari

21-01-2023

2

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

23 jan 23 om 11:55

#8411‍

3501 XP | 406 comments

Ziet er mooi uit! Altijd tof, die extra's bij een spel. Nintendo maakt er vaak een verzamel-uitgave van, de laatste jaren. Doen ze goed, al is de prijs wel wat hoger en niet altijd in verhouding met wat je ervoor krijgt. Is natuurlijk ook maar net hoeveel geld je er voor over hebt natuurlijk. Deze lag gewoon weer in de winkels of niet? Ben nog steeds zuur over wat er met die Limited Edition van Xenoblade Chronicles 3 gebeurde.

Ik heb nog nooit Fire Emblem gespeeld, dus om dan meteen voor een extra dure 'Divine Edition' te gaan vond ik niet zo'n goed idee. Zou het bijna wel doen, want het ziet er mooi en kleurrijk uit. Ga misschien de gewone uitgave nog eens halen. Weet ik meteen of Fire Emblem mij aanspreekt. Wie weet, komt er eerst nog een demo online voor die tijd of kan ik die van 'Three Houses' eens proberen.