Toby Fox geeft update over progressie van Deltarune

Toby Fox, de maker van DELTARUNE, heeft onlangs een nieuwsbrief uitgebracht waarin hij de laatste ontwikkelingen in het spel bespreekt.

Het lijkt erop dat Chapter 3 bijna voltooid is, en de focus ligt nu op Chapter 4. Daarnaast wordt er ook wat werk verricht aan Chapter 5. Hieronder vind je de volledige update van Fox (vertaald door N1-UP):

Gelukkig 2024, iedereen! Het DELTARUNE-team (en ik) hebben vakantie genomen om onze families te bezoeken tijdens de feestdagen, maar nu is iedereen terug en enthousiast om weer aan het spel te werken. Wat betreft Chapter 3, we werken aan de Japanse lokalisatie. Daarna zullen we beginnen met het porten en het testen op fouten van het hoofdstuk, waarna het… volledig compleet zal zijn! Zoals vorige keer vermeld, richt het team zich nu voornamelijk op Chapter 4, waarbij wat klein werk wordt verricht aan Chapter 5. We hebben voor onszelf een interne deadline gesteld met betrekking tot Chapter 4, en onze nieuwe producer gaat ons helpen de benodigde stappen te zetten om eraan te voldoen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een heel productief jaar gaat worden!!! Zoals gewoonlijk kan ik niet veel delen zonder iets te verklappen.

[Toby Fox]

Hoewel dit meestal alles is wat we krijgen bij elke nieuwsbriefupdate, is er vandaag iets bijzonders. Fox heeft ook een zeer unieke video gemaakt voor Valentijnsdag, waarvan DELTARUNE-fans zeker zullen genieten. Je kunt deze speciale video hieronder bekijken.

De speciale Valentijnsvideo van Toby Fox.

Tot slot hebben Fangamer en Fox samengewerkt voor officiële UNDERTALE-sloffen, ontworpen door Laura Verdin. Ze zijn verkrijgbaar in drie maten en zijn gemaakt van geborduurd fleece met een fleece voering en een zool van microvezel en schuim. Je kunt je paar sloffen bij Fangamer kopen voor $32.

Verheug jij je op de komst van nieuwe content voor DELTARUNE? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nieuwsbrief Deltarune

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Trailer Princess Peach: Showtime! toont vier nieuwe transformaties

1

Media Vier nieuwe transformaties voor Princess Peach: Showtime!

14-02-2024

4

Erik

Nintendo onthult per ongeluk vier nieuwe kostuums in Princess Peach: Showtime!

3

Media Nintendo onthult per ongeluk vier nieuwe kostuums in Princess Peach: Showtime!

14-02-2024

5

Karlijn

Reageer als eerste!