Gameplayvideo Zelda: Tears of the Kingdom toont eerste half uur

  • Media

  • 12 mei 23 om 00:00

  • Erik

  • 0

Wij hebben een gameplayvideo gepubliceerd van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch. Hierin nemen we je mee door het eerste half uur in het Nederlands.

In de video zien we Link en Zelda door een duistere kerker wandelen, waarna zich gebeurtenissen voltrekken die de start van het spel vormen. Het tweede gedeelte van de gameplay focust zich op Link’s starteiland. Have fun!

De video is geschoten tijdens mijn eerste uren met de game, waar ik je alvast een voorproefje geef over wat je kunt verwachten. Verwacht binnenkort de review.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is sinds 12 mei beschikbaar voor de Nintendo Switch. De game is aangekondigd tijdens de E3 van 2019; eerst nog als Opvolger van Breath of the Wild. Afgelopen maand verscheen de laatste trailer van de game, die veel verhaalelementen bevatte. Het spel is ook geschikt voor nieuwkomers.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paul McCartney blijkt groot fan van themalied Super Mario Bros.

0

Nieuws Paul McCartney blijkt groot fan van themalied Super Mario Bros.

28-02-2024

4

Erik

Fan Friday: Tears of the Kingdom-thema in 8-bit

1

Special Fan Friday: Tears of the Kingdom-thema in 8-bit

12-05-2023

3

Rik

Link op Epona in Tears of the Kingdom

6

Nieuws Leuke opslagdata-bonus in Zelda: Tears of the Kingdom

12-05-2023

6

Erik

Reageer als eerste!