Ed Boon bevestigt Story DLC en verrassing voor Mortal Kombat 1

Ed Boon, mede-bedenker van de Mortal Kombat reeks, heeft plannen bevestigd om het verhaal van het spel uit te breiden en hints gegeven over verrassingen in de toekomst.

Tijdens het CCXP23-evenement in Brazilië kondigde Boon iets aan dat sterk lijkt op een Aftermath-stijl uitbreiding voor Mortal Kombat 1, maar hij ging niet verder in op details. “Net zoals we hebben gedaan met MK11, brengen we een vervolg uit met meer verhaal, en daarna hebben we een grote verrassing,” onthulde Boon in het interview.

De Aftermath-verhaaluitbreiding voor MK11 werd ongeveer een jaar na de release van het spel uitgebracht en bevatte een nieuwe verhaalmodus, nieuwe personages, nieuwe stages, stage Fatalities en de Friendship-afwerking. Waarschijnlijk krijgt Mortal Kombat 1 vergelijkbare inhoud als onderdeel van het verhaal. De aard van de “grote verrassing” blijft een onderwerp van speculatie.

Boon voegde eraan toe dat ontwikkelaar NetherRealm van plan is om Mortal Kombat 1 langer te ondersteunen dan Mortal Kombat 11. NetherRealm stopte met de ondersteuning van Mortal Kombat 11 in juli 2021, ongeveer twee jaar nadat het spel was uitgebracht.

Mortal Kombat 1 is sinds 19 september 2023 beschikbaar voor de Nintendo Switch. In oktober kregen de vechters uit de Kombat Pack DLC al een releasekader.

Kijk jij uit naar de Story DLC van Mortal Kombat 1? En wat denk jij dat de grote verrassing gaat zijn? Speculeer met ons mee in de comments en op onze socials!

Bron: WesleyLPBR op Twitter

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Mini Motorways krijgt bezoek van Aurora Borealis-update

0

Nieuws Mini Motorways krijgt bezoek van Aurora Borealis-update

06-12-2023

1

Coen

Hoofdafbeelding bij The Pokémon Company deelt trailer van Scarlet & Violet's The Indigo Disk

0

Nieuws Morgen om 15:00 uur trailer Scarlet & Violet: The Indigo Disk

06-12-2023

2

Erik

Reageer als eerste!