Regisseur NieR-franchise lijkt derde deel te teasen

Recente hints van Yoko Taro, de creatieve geest achter de populaire NieR-serie, doen vermoeden dat er een derde deel op komst is.

Tijdens een verrassingsverschijning op het NieR orkestconcert in Londen eerder deze maand, nodigde regisseur Taro fans uit om zo luid mogelijk te applaudisseren, in een poging de interesse van de president van Square Enix te wekken voor een mogelijk vervolg. De reactie was overweldigend, met de zaal die “meteen losbarstte in applaus, gejuich en geschreeuw”, volgens een aanwezige.

Maar de hints stopten niet bij het concert alleen. Taro plaatste onlangs een enkel woord, geschreven als “r3incarnationan” op X. Dit roept de vraag op of er een verband is tussen deze hint en de al bestaande mobiele game, NieR Reincarnation, die binnenkort offline zal gaan, maar mogelijk dus een terugkeer zal maken als onderdeel van of via NieR 3.

Bron: Yoko Taro via X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Pokémon Trading Card Game Logo

0

Media Tekenaar Pokémon-kaarten voelt zich belaagd door fans

28-02-2024

2

Karlijn

Hoofdafbeelding bij Wat vind jij van de aankondiging van Pokémon Legends: Z-A?

1

Poll Wat vind jij van de aankondiging van Pokémon Legends: A-Z?

28-02-2024

4

Erik

Reageer als eerste!