3D-platformavontuur Penny's Big Breakaway aangekondigd

  • Media

  • 21 jun 23 om 18:36

  • Icelos

  • 1

De ontwikkelaars van Sonic Mania zijn met een nieuwe game op de proppen gekomen; Penny’s Big Breakaway.

Tijdens de Nintendo Direct is een totaal nieuwe titel onthuld; Penny’s Big Breakaway voor de Nintendo Switch. In tegenstelling tot Sonic Mania is dit platformavontuur in drie dimensies te beleven. Ga op ontdekking in de kleurrijke wereld van Macaroon en vecht tegen hordes vetganzen met de magische krachten van een levende Yo-Yo. Penny’s big Breakaway focust zich op snelle platformactie en heeft zelfs een modus geheel gefocust op speedrunnen; Time Attack Mode. In deze modus speel je krachten vrij voor Yo-Yo, terwijl de Story Mode zich focust op Emporor Eddie en zijn kwaadaardige pinguïns.

Penny heeft een Yo-Yo als huisdier en dit beestje heeft trek in nieuwe krachten. Door snack power-ups te voeren aan Yo-Yo zal het ‘diertje’ een nieuwe vorm aannemen en zo sneller te kunnen platformen of zelf Penny te verdedigen.

Penny’s Big Breakaway moet “begin 2024” verschijnen voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over de redacteur

Icelos is al ruim tien jaar werkzaam voor N1ntendo en N1-Up. Groot fan van de Metroid-serie, Kaizo Mario-expert, Donkey Kong Country-liefhebber en uiteraard groot fan van de Open World Zelda-spellen. Icelos is met enige regelmaat te vinden bij de Podcast en in het Koopacafé. De top tien meest gespeelde spellen op Icelos’ Switch bestaan uit: Breath of the Wild, Mario Maker 2, Tears of the Kingdom, Splatoon 3, Pokémon Shield, Metroid Dread, Fire Emblem: Three Houses, Civilization 6, Pokémon Scarlet, en Ring Fit Adventure.

Lees meer over Icelos

Recente artikelen

Nintendo gaat door met Emio-teasers in “Bureau van de Detective”

0

Nieuws Nintendo gaat door met Emio-teasers in "Bureau van de Detective"

21-07-2024

1

Rik

Batman: Arkham Trilogy komt deze herfst naar de Nintendo Switch

6

Nieuws Batman: Arkham Trilogy komt deze herfst naar de Nintendo Switch

21-06-2023

2

Martijn

splatoon 3

0

Media Nintendo deelt promovideo Splatoon 3 European Championship

21-06-2023

0

Mitch

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

25 jun 23 om 14:17

#10468‍

5318 XP | 651 comments

Dit is zo'n typische titel die ik als liefhebber van 3D platformers doordat het gemaakt is door het team achter Sonic Mania wel in de gaten ga houden maar waar ik de reviews ga afwachten. De vormgeving van de wereld en Penny zien er overigs qua kleurgebruik voor mij wat te fel eruit!