Timelie

Bekijk toekomstige gebeurtenissen om je ontsnappingsstrategie van het verleden te plannen, langs een vijand te sluipen en tijd te manipuleren op deze reis van een mysterieuze kat en een klein meisje met een vooruitziende blik.

Voorzie en spoel terug

De tijdlijn-vaardigheid geeft spelers de kracht om de tijd net als een mediaspeler te beheersen. Sleep de tijdlijn naar links om de tijd terug te spoelen en je fouten uit het verleden ongedaan te maken. Sleep deze naar rechts om te zien hoe je toekomst verloopt en waardevolle informatie te ontvangen om je verleden te veranderen.

Coöperatief spelen, voor één

Bestuur tegelijkertijd zowel het meisje als de kat, waarbij je hun bewegingen en handelingen uitstippelt om elkaar aan te vullen, te voorkomen dat je wordt gesnapt, vijanden af te leiden en uiteindelijk uit de wereld te ontsnappen waarin ze gevangenzitten. Ervaar coöperatief spelen voor een enkele speler zoals nooit tevoren.

Een wereld voorbij de tijd

Verdwaal in een levendige wereld gevuld met kleurrijke abstracties en onwerkelijke visuals. Verken vreemde werelden vol gevaar… maar ook een hoop om te ontdekken.

Screenshots