The Smurfs: Mission Vileaf

Onze kleine blauwe vrienden zijn weer terug voor een nieuw avontuur op je Switch! Beleef doldwaze avonturen met Brilsmurf, Lolsmurf, Potige Smurf en natuurlijk de grote baas: Grote Smurf.

In zijn duister laboratorium heeft de gemene tovenaar Gargamel een formule ontdekt waarmee hij een gemene plant kan maken, genaamd Vileaf. Deze plant produceert “Viletrap”-zaden, die Smurfen kunnen aantrekken en hen gevangen kunnen zetten in plantaardige vallen! Maar deze Viletrap planten zijn ook een groot gevaar voor het bos, want ze zijn zeer giftig, vooral voor de sarsaparilla velden!

Om deze vreselijke situatie te verhelpen, besluit Papa Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen hem te helpen de ingrediƫnten te vinden voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien en de planten te genezen die door deze vloek zijn getroffen. Een geweldig Smurfenteam, bestaande uit Hefty, Smurfette, Brainy en Chef, gaat op avontuur om deze missie te voltooien. Al deze 4 personages zijn speelbaar in de loop van het spel.

Om hen te helpen in hun zoektocht, kunnen onze helden rekenen op een zeer handig hulpmiddel, de Smurfizer, een revolutionaire uitvinding van Handige Smurf. Met de Smurfinizer kunnen de Smurfen zich ontdoen van de vijanden die ze tegenkomen, maar ook de planten genezen die zijn aangetast door de Vileaf. Deze speciale uitrusting zal de verkenningstocht van onze helden door de verschillende omgevingen van het spel vergemakkelijken, of het nu in het bos, de moerassen of zelfs op de gevaarlijkste plek van allemaal is: Gargamel’s laboratorium!

Screenshots