Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack

Taiko no Tatsujin RPG?! Ga met Don-chan mee op twee spannende RPG-avonturen!

Van het verleden naar de toekomst gaat Don-chan op een waanzinnig avontuur dat tijd en ruimte overstijgt om de wereld te redden van geheimzinnige gebeurtenissen overal ter wereld in het “Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack”.

  • Geniet van een ontspannen avontuur waarin je Don in de Story Mode vrij kunt besturen!
  • Reken in Taiko Battles af met de vijanden de je tegenkomt!
  • Gebruik de Taiko-drum om aan te vallen! Als je er een puinhoop van maakt, dan word jij aangevallen!
  • Stel een team samen met je favoriete personages om het tegen nog sterkere vijanden op te nemen

In “Rhythmic Adventure 1” loop je toevallig tegen Tocky aan, die een belangrijke taak heeft. Hij moet de hele geschiedenis beschermen. Hij vertelt je dat zijn vriend Ticky ontvoerd is door iemand die Professor Timedyne heet.  Deze sluwe professor probeert Ticky te gebruiken om de geschiedenis af te breken! Reis naar allerlei tijdperken in de geschiedenis en reken af met de slechteriken!

In “Rhythmic Adventure 2” zijn de Ooparts verdwenen. Dit zijn de schatten die de essentie van de wereld zelf beschermen en ze zijn gestolen door de louche organisatie Hexagria Magical Society! Om ze terug te krijgen gaan Don en Katsu op een groots avontuur! Lukt het Don en zijn vrienden om de Ooparts terug te krijgen en de wereld te redden?! En je kunt natuurlijk de Taiko Game Mode spelen!

Er zijn meer dan 130 nummers, waaronder zes nieuwe titels zoals “Pretender” van Official Hige Dandism en “Gurenge” van Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba!

Screenshots