Super Bomberman R Online

Bomberman keert terug met de gameplay die de franchise tot een klassieker in partygames heeft gemaakt – schiet door slagvelden, vind verborgen power-ups en gebruik ze om vijanden weg te blazen – en de actie in Super Bomberman R Online bereikt nieuwe hoogtes met de “Battle 64”-modus. Dit is de ultieme battle royale-ervaring: maximaal 64 spelers worden verdeeld over 16 slagvelden. Naarmate levels worden uitgespeeld en spelers worden uitgedund, neemt het aantal slagvelden steeds verder af tot de ultieme eindstrijd om de laatste bommenwerper te zijn.

Super Bomberman R Online biedt meer dan 100 aanpasbare combinaties, waaronder talloze kostuums, accessoires en voor het eerst bomskins, die zowel de bom als de explosie zelf beïnvloeden. Spelers kunnen zich verder onderscheiden van de rest met het optionele Premium Pack, dat toegang geeft tot 14 extra bomber personages die een eerbetoon brengen aan klassieke Konami IP’s zoals Gradius, Silent Hill, Castlevania, en meer!

Terwijl iedereen in de wereld kan meedoen in een “Battle 64” kamer, stelt het Premium Pack spelers in staat om hun eigen privé Room Match te creëren met regelsets die “Battle 64” modus, “Standard” modus met maximaal 16 spelers of “Grand Prix” omvatten. Grand Prix verdeelt spelers in twee teams van maximaal drie-tegen-drie om te strijden in het verdienen van punten met het hoogste puntentotaal na de twee battle rondes wint.

Screenshots