Spindle

In Splindle speel je als Death en zijn varkentje… of zijn de rollen omgedraaid? Het varkentje commandeert jou namelijk ook om dingen te doen! Maar, waarom gebeurt dit eigenlijk? Maak gebruik van de vaardigheden van beide, en doorploeg een wereld in de ban van een mysterieuze ziekte. Terwijl je kerkers en de overworld afwerkt, kom je steeds meer te weten over je bijzondere situatie!

Je kunt het volgende verwachten in Spindle:

  • Speel als de Dood en een klein varkentje. Death gebruikt zijn grote zeis om door vijanden en bosjes te meppen. Pig aan de andere kant, zuigt objecten op en spuwt deze op volle kracht richting tegenstanders!
  • Langzaam ontgrendel je steeds meer vaardigheden van Death. Hoe meer je ontgrendelt, hoe meer delen van de wereld zich openbaren!
  • Á la The Legend of Zelda, kent elke kerker zijn eigen insteek. Nieuw verworven vaardigheden zijn natuurlijk nodig om de eindbaas te verslaan!
  • De wereld van Spindle kent vijf verschillende regio’s: bossen, bergen, sneeuwgebieden en vieze ziektetumoren. Daarnaast zijn er allerlei stadjes, personages en zij-queesten.

Screenshots