Shinsekai Into the Depths

Capcom presenteert een verfrissende, originele ontdekkingsgame, gevuld met unieke audiovisuele ervaringen.

De continenten zijn langzaam maar zeker bedekt geraakt met ijs, waardoor de mensheid zich genoodzaakt zag haar toevlucht te nemen in de oceaan. Maar zelfs de zee kan niet voor eeuwig bescherming bieden. Het ijs heeft nu het onderzeese huis van een eenzame aquanaut bereikt, hetgeen het begin van een ongeplande reis vol ontdekkingen vormt. Ontferm je over deze aquanaut en volg een mysterieus mechanisch wezen steeds dieper de oceaan in… Zouden er nog andere overlevenden zijn, zo ver onder het wateroppervlak?

Houd je zuurstofreserves in de gaten terwijl je jezelf een weg baant door deze wonderbaarlijke onderwaterwereld die wemelt van bijzonder leven. Versterk de drukweerstand van je duikpak om dieper de zee in te gaan, op zoek naar ruïnes van beschavingen uit het verleden. Dit betoverend mooie onderwaterlandschap vormt het grootste avontuur dat deze dappere laatste aquanaut ooit heeft meegemaakt!

We hopen dat je veel plezier zult hebben van deze ongelofelijke reis; het resultaat van de kenmerkende creativiteit en design van Capcom.

Screenshots