Piczle Puzzle & Watch Collection

Drie retro handheld puzzelspellen in één coole klassieke collectie.

Dit is de Piczle Puzzle Watch Collectie, een liefdesbrief aan de dagen van LCD handheld gaming! Speel een van de drie logische puzzels, ontworpen om eruit te zien als die baanbrekende handheld gaming apparaten van weleer.

Piczle Cross
Kies uit meer dan 200 10×10 nonogrammen om te spelen. Spel A vereist dat je ze wegspeelt met minder dan 3 fouten. Spel B laat je puzzelen zoals je wilt. Je snelste tijd voor elke puzzel wordt bijgehouden.

Piczle Pattern
Maak elk vierkant in een rooster zwart volgens een kruispatroon. Begin met een schone lei en noteer je snelste zetten, of begin met een willekeurig gegenereerd rooster.

Piczle Loops
72 logische puzzels waarbij je een ononderbroken lusvormige lijn op een raster moet tekenen volgens de aanwijzingen. Spel A biedt 36 puzzels van makkelijk tot gemiddeld, spel B nog eens 36 van gemiddeld tot moeilijk.

Pak je spellen met liefde uit. Kijk goed naar elk hoekje en gaatje van de apparaten, de verpakking en de bijgeleverde materialen. Lees de handleiding, zoals in de goede oude tijd! Druk niet op het glas, dat kan het vloeibare kristal beschadigen! Gebruik de controllers of druk op de knoppen met het touch-screen. De Piczle Puzzle Watch Collection zorgt voor een nostalgische ervaring en urenlang logisch puzzelplezier.