Little Dragons Café

Yasuhiro Wada, de maker van Harvest Moon, komt met een nieuw avontuur vol heerlijke gerechten, plekken om te verkennen, magische personages en… een drakenei?! Het is een opwindende mix van ingrediënten die Little Dragons Café zo heerlijk maakt!

Wanneer een jonge tweeling ontdekt dat ze de leiding hebben over het familiecafé, is dit een recept voor avontuur. Niet alleen zijn er klanten om te bedienen, maar er is ook het mysterie van de plotselinge ziekte van hun moeder om te ontrafelen en ook nog een babydraak om op te voeden! Verken het eiland rondom het café, verbouw en vang je eigen ingrediënten, voed je draak op en maak nieuwe vrienden. Wie weet, misschien maak je van het Little Dragons Café wel de hipste attractie in de wijde omgeving!

  • Maak je klaar voor pret, opwinding en de kans om je eigen draak groot te brengen in een wonderlijk nieuw avontuur van Yasuhiro Wada, de maker van Harvest Moon!
  • Verken de wereld rondom het café om nieuwe ingrediënten te vinden en zelfs je eigen ingrediënten te verbouwen. Breng ze vervolgens naar je keuken en bereid iets heerlijks.
  • Ontdek nieuwe recepten op je reizen en neem bestellingen op van klanten. Tover een lach op hun gezicht en geniet van de ritmische actie bij het maken van elk gerecht!
  • Voed je draak op van ei naar volwassene en reis door het land op zijn rug om het mysterie van je moeders ziekte op te lossen en zelf een gelukkig einde te maken!

Screenshots