Kamaeru: A Frog Refuge nintendo switch game header

Kamaeru: A Frog Refuge

Kamaeru is een gezellige farming sim over het verzamelen en grootbrengen van kikkers, landbouw en het behoud van de natuur. Je speelt als een goedhartige ziel die een oude vriend helpt het moerasgebied uit je kindertijd te herstellen door het om te toveren tot een veilig toevluchtsoord voor vriendelijke kleine kikkers. Met de hulp van de gastvrije NPC’s in het spel, fotografeer en kweek je kikkers om je reputatie te verbeteren, richt je je toevluchtsoord in en plant je inheemse gewassen om je amfibieĆ«nverblijf te laten floreren!

  • Kikkers verzamelen: voed, kweek, verzamel en voed honderden kikkers op! Het is aan jou om het geheim te ontdekken om nieuwe en schattige kikkers aan te trekken. Je kunt je verzameling compleet maken door alle zeldzame kleuren vrij te spelen in een speciaal mini-fokspel. Gebruik de camera in het spel om foto’s van nieuwe kikkers te maken en ze te verzamelen voor je frogedex!
  • Herstel de wetlands: om te slagen in je zoektocht naar het behoud van kikkers, moet je de nabijgelegen wetlands in hun oude glorie herstellen. Dit zal je toelaten om het gebied voortdurend te ondersteunen en te cultiveren door middel van een proces dat bekend staat als paludicultuur! Graaf vijvers om weer water door het land te laten stromen en plant inheemse moerassoorten om kostbare gewassen te oogsten. Van daaruit kun je je oogst omzetten in geproduceerde goederen die je kunt verkopen om je kikkerhabitat verder te verbeteren.
  • Pas je kikkerverblijf aan: nieuwe meubels brengen nieuwe kikkers met zich mee! Als je je habitat personaliseert, worden nieuwe soorten kikkers aangetrokken tot specifieke soorten meubilair. Plus, het trekt de aandacht en daarmee nieuwe bezoekers! Je kunt zelfs meubels herschilderen om ze beter te laten passen bij je eigen unieke stijl.

Screenshots