Good Job!

Beklim de carrièreladder om uiteindelijk de nieuwe directeur te worden van het bedrijf van je vader in Good Job! voor de Nintendo Switch! Probeer samen met een vriend het familiebedrijf over te nemen door de meest bizarre kantoorklusjes te klaren, zoals het aanleggen van een zen-tuin of het bezorgen van glibberblokken.

Begin je carrière op de begane grond en werk jezelf helemaal op naar de bovenste verdieping door op elke afdeling je beste beentje voor te zetten en te laten zien dat jij in de wieg bent gelegd om een bedrijf te runnen! Zo moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat op de afdeling logistiek alles op rolletjes loopt, of de plantjes in de recreatieruimte water geven. Als je voldoende ervaring opdoet, pronkt jouw foto in een mum van tijd bovenaan het organogram.

Verplaats voorwerpen van A naar B met slechts één druk op de knop, of gebruik stroomkabels om een soort katapult te creëren waarmee je de projector de vergaderruimte in kunt slingeren! Bestuur kranen en vorkheftrucks om een container met uiterste voorzichtigheid op de juiste plek te plaatsen, of ram gewoon door de muur heen om de klus snel te klaren.

Op elke verdieping kom je voor unieke puzzels te staan, die je op de meest creatieve manieren moet oplossen. Denk dus buiten de geijkte paden om je opdrachten te voltooien.

Elke taak wordt uitvoerig beoordeeld door je leidinggevende. Het resultaat hangt af van hoeveel dingen er kaduuk zijn gegaan, hoe hoog de kosten zijn opgelopen en hoe snel je de klus hebt geklaard. Hoewel je je taak snel kunt volbrengen door een brandslang te gebruiken als een in elkaar geflanste jetpack of om pakketjes te katapulteren, zullen de rekeningen niet mals zijn! Je hoeft echter niet bang te zijn om je baan te verliezen. Papa betaalt wel…

Analyseer welke aanpak het beste is. Ga je voorzichtig of juist grof te werk? Als je het niet eens bent met de uitkomst van je functioneringsgesprek, kun je altijd nog een poging wagen.

Sommige opdrachten kun je het beste samen voltooien! Geef een Joy-Con aan een collega en laat hem of haar je helpen de top van het bedrijf te bereiken. Vele handen maken immers licht werk! Probeer elkaar echter niet voor de voeten te lopen!

Dag in, dag uit dezelfde stropdas? Saai! Fleur je strakke pak op met vlindervleugels of een vikinghelm! Ga in elk level op zoek naar nieuwe outfits om in stijl naar je werk te komen. Voor sommige outfits moet je de boel een beetje op stelten zetten…

Screenshots