GO VACATION

Ga op een tweede vakantie in Kawawii Island op de Nintendo Switch!

Dit doldwaze partyspel kwam in 2011 uit op de Wii, en is ontwikkeld door Bandai Namco en Nintendo. Ook in de Nintendo Switch-port kun je naar verschillende vakantieresorts, om allerlei sportactiviteiten en andere gekkigheden te doen. Zo heb je bijvoorbeeld het Snow Resort, waar je kan schansspringen, skiën of bijvoorbeeld met een slee racen (terwijl een hond je vooruit trekt). Daarnaast kent het spel een Mountain, City en Marine Resort, goed voor in totaal meer dan vijftig sporten en minispelletjes.

Nieuw voor de Nintendo Switch-versie is dat je in het Marine en Mountain Resort kunt vissen, met meer dan dertig soorten om te vangen. Ook kun je tijdens je vakantie foto’s van dieren maken en opslaan. Tot slot kun je over het hele eiland allerlei kisten met beloningen vinden.

Go Vacation is met één tot vier spelers te spelen, zowel op één Nintendo Switch als via wireless multiplayer. Hiervoor heb je maar één Joy-Con nodig – sommige spellen zijn zelfs speelbaar door ‘m met een vriend te delen.

Screenshots