Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind

Ontdek de schokkende waarheid in dit mysterieuze dubbelpakket

Ontdek de detective in jezelf in Famicom Detective Club: The Missing Heir & Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind, twee spannende avonturengames die nu als set verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.

Klassieke zaken voor een nieuwe generatie

Deze pareltjes uit de geschiedenis van Nintendo zijn eindelijk gelokaliseerd naar het Engels en zijn volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch, met vernieuwde graphics en volledig ingesproken tussenfilmpjes. Spanning, drama en plottwists liggen overal op de loer; deze diepgaande verhalen, die zich afspelen in Japan, houden je op het puntje van je stoel.

Opmerking: beide games zijn alleen beschikbaar met Japanse voice-overs en Engelse schermteksten.

Het goede oude detectivewerk

Om deze zaken op te lossen moet je met getuigen praten, plaatsen delict uitkammen op zoek naar aanwijzingen en verdachten ondervragen, waarbij je vertrouwt op je onderzoeksinstinct om de juiste handelingen te verrichten. Je vindt nieuwe aanknopingspunten naarmate je dieper graaft, waardoor je speurrepertoire wordt uitgebreid en je steeds dichter bij de waarheid komt. Als je denkt dat een aanwijzing je niets brengt, kun je de details van het onderzoek in je notitieboekje raadplegen. Kun jij achterhalen wie de dader is voordat het te laat is?

Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind

Screenshots