Dreamscaper

Dreamscaper is een roguelike actie-RPG die elementen uit vechtgames, top-down shooters en dungeoncrawlers met elkaar combineert. Telkens als je wakker wordt, staat je een willekeurige dungeon te wachten en jij moet de krachten van je dromen gebruiken om te overleven. Kruip in de huid van Cassidy, een jonge vrouw die lijdt aan een zware depressie. Duik in haar onderbewustzijn om de onwerkelijke nachtmerries te verdrijven.

• Een uitgebreid vechtsysteem dat vaardigheden beloont: boots een pistool na met je vingers, vermorzel de grond onder je voeten of smijt een jojo naar je vijanden met een reeks wapens die zijn gebaseerd op dromen.
• Reis door zes prachtige, griezelige droomlandschappen om krachtige artefacten, imaginaire gebieden en een veelvoud aan unieke gebeurtenissen, uitdagingen en puzzels te ontdekken.
• Speel als Cassidy, sluit vriendschappen, smeed banden met de mensen om haar heen en gebruik vervolgens hun hoop en herinneringen om de duisternis van haar nachtmerries te verdrijven.
• Baan je een weg door de droomwereld met Lucid Powers – krachten die de elementen, de ruimte en zelfs de tijd kunnen manipuleren.

Screenshots