Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

DE SPANNENDE CULT-KLASSIEKER KEERT TERUG!
Zaden ontkiemen. Wortels zetten zich vast. Bomen groeien en werpen op alles een schaduw. Maar zelfs als het licht de bodem bereikt, blijven de wortels bestaan, dringen de ranken dieper in de duisternis… en begint het verhaal opnieuw.

Graaf diep en ontdek het kwaad dat op de loer ligt onder een schijnbaar onschuldig dorpje in Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, exclusief voor de Nintendo Switch.

TWEE ZAKEN, ÉÉN MYSTERIE
Boston, 2019. FBI-agenten Aaliyah Davis en Simon Jones duiken in een zaak die allang opgelost leek. Ze staan voor de deur bij een mogelijke sleutelpersoon. Bij de FBI ligt men normaal gesproken niet wakker van een paar vermiste lijken, maar met deze zaak lijkt iets vreemds aan de hand te zijn.

Ondanks dat het duo weinig aanwijzingen heeft, hopen ze toch dat ze deze persoon de juiste vragen kunnen stellen over de ‘rode boom’. Maar zoals het gezegde luidt, wees voorzichtig met wat je wenst. Sommige zaken kun je maar beter laten voor wat ze zijn…
————————————-
Louisiana, 2005. Een reeks vreemde moorden heeft Le Carré niet koud gelaten en de FBI stuurt een van haar jonge rekruten, agent Francis York Morgan, op onderzoek uit. Hij is bevriend met de dochter van de sheriff, die er voor haar leeftijd nogal oud uitziet, en de twee gaan al snel samen op zoek naar de waarheid.

Er lijkt in eerste instantie niet veel aan de hand met het vredige dorpje en de vriendelijke inwoners. Maar onder het aardoppervlak groeit een duistere kracht en naarmate het aantal slachtoffers toeneemt, moet agent Morgan de daders vinden voordat hij ook wordt opgeslokt…

Screenshots