Crash Drive 3

Ervaar waanzinnig plezier in deze cross-platform multiplayer free-roaming game! Bestuur monster trucks, tanks, en meer verbazingwekkende voertuigen in een grote open wereld.

Level up, speel verschillende spellen, verdien cash, ontgrendel nieuwe auto’s en ontdek geheimen… Crash Drive is terug!

COMPETITIEVE SPELLEN

Sloop een gigantische strandbal, vang boeven als agent, of steel de kroon van de koning, dit zijn slechts een paar voorbeelden van de 10 leuke spellen die deze game te bieden heeft.

Neem deel aan deze willekeurige spellen, versla je tegenstanders om het meeste geld te verdienen en koop geweldige nieuwe auto’s en aanpassingen.

LEVEL JE AUTO’S

Door boosts te gebruiken verbeter je de boost capaciteit van je auto, door op top snelheid te rijden verbeter je de top snelheid… snap je het? Door alle statistieken van je auto te op het maximum te brengen verhoog je je speler level, waardoor je nieuwe auto’s en aanpassingen kan kopen. Verzamel meer dan 50 voertuigen en pas je auto aan met funky antennes, boosts, en unieke kentekens met je in-game naam er op. Bereik het hoogste speler level om te promoveren en laat zien wie de echte Crash Drive 3 baas is! Wat dacht je van een massief gouden auto?

VERKEN EEN OPEN WERELD

Naar de maan en terug! Rij vrij rond en verken een grenzeloze en gevarieerde wereld op je eigen gemak.

Vlieg een raket naar de maan, bestorm het kasteel van de koning in het bos, ga naar de salon in het wilde westen, of ervaar ijzig slip plezier op de noordpool. Klaar met de kou? Wat dacht je van een ontspannende veerboot reis naar de tropen?

Elk gebied is uniek en bomvol met geheime ruimtes, verzamelobjecten, en speciale easter eggs.

Wanneer denk jij klaar te zijn met het ontdekken van deze wereld?

KNALLENDE TANK GEVECHTEN!

Explodeer of crash je tegenstanders van de lucht arena af om punten te scoren en te domineren. Win om nieuwe tanks te kopen met elk hun eigen speel stijl. Je zal explosief plezier hebben in deze tank battle modus!

SPEEL MET VRIENDEN OP ELK PLATFORM!

Welk platform je vrienden ook op spelen, je kan altijd met elkaar spelen dankzij cross-platform multiplayer ondersteuning. En als je offline wat wilt stunten kan je op elk moment zonder onderbreking overschakelen naar een volledige offline speel omgeving!

Screenshots