Bloodstained: Curse of the Moon 2

Bloodstained: Curse of the Moon 2 is een spin-off van Bloodstained. Het is een 2D-actieplatformer, met een visueel sausje dat zo uit de jaren ’80 kon komen. Je baant je een weg door diverse levels gevuld met kwaadaardige vijanden en gevaarlijke vallen. Aan het eind van iedere stage wacht er een eindbaas op je.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, heb je vier verschillende personages tot je beschikking. Even voorstellen: allereerst heb je het hoofdpersonage Zangetsu, die een hekel heeft aan demonen en ze graag aan zijn zwaard rijgt. Vervolgens heb je de schone dame Doinique, die met haar speer verticaal aan kan vallen. Ten derde heb je Robert, een expert op het gebied van langeafstandsaanvallen. Tot slot Hachi, een klein hondje in een stoer robotpak.

Het verhaal van Bloodstained: Curse of the Moon 2 wordt verteld door middel van verschillende afleveringen. Aan het begin is enkel de eerste beschikbaar, maar hoe verder je komt – hoe meer je ontluikt. Enkel als je ze allemaal hebt ontgrendeld, kun je achter het ware einde komen.

Screenshots