Atomicrops

Uitgekeken op het moderne stadsleven? Dat komt goed uit, want je hebt de boerderij van je oom geërfd. Tijd om je biezen te pakken en een nieuwe start te maken op het platteland. Kan toch niet misgaan? Tenzij er een nucleaire apocalyps komt. In een geblakerd landschap doe je alles om je laatste voedselbron te beschermen: je gewassen. Want de mutanten azen erop. Doe wat iedere boer met eergevoel doet: boer, trouw en dood.

Atomicrops is een roguelite boerderijsimulator vol actie. Met ‘wapens’ zoals je hak, een emmer en een erwtenschieter moet je gemuteerde gewassen, atomicrops, kweken om het dorp te bevoorraden… en een gezonde winst te maken. Verdedig je akkers tegen het gemuteerde ongedierte en de bandieten die ’s nachts alles leegroven. Trouw met dorpelingen zodat ze met je meevechten en -boeren. Verzamel upgrades en red gevangen vee voor extra productiviteit, winst en kracht. Verbeter je boerderij om bonussen te verdienen die in elk nieuw spel met je meegaan en verover het klassement.

HOOFDKENMERKEN

BOER.

Kweek gemuteerde gewassen en oogst om de mensheid te bevoorraden… en winst te maken.

TROUW.

Versier een zielsverwant uit het dorp en trouw, zodat jullie samen kunnen vechten en boeren.

DOOD.

Vecht ’s nachts tegen hongerig, postnucleair ongedierte. Overdag jaag je en foerageer je in gevaarlijke biomen, op zoek naar zaden en buit. Gebruik je vijanden als mest om de kwaliteit van je gewassen te verbeteren.

VERBETER.

Verken de grenzen van de biomen om nuttige voorwerpen te vinden van boerderijen uit een grijs verleden. Ontdek roestige boerderij-apparaten, antiek tuingereedschap en boeken met handige tuiniertips, zodat je een nog betere boer wordt. Geef je geld uit om je geweer en vaardigheden te verbeteren. Of upgrade je boerderij permanent met bonussen die je meeneemt in elk nieuw spel.

MAAK VRIENDEN.

Omring je met een entourage van varkensvrienden, pluimveepartners en koeiencollega’s om wat boerderijtaken uit handen te geven. Het valt niet mee om atomicrops te telen, dus alle hulp is welkom. Voor de gezelligheid kun je allerlei bizarre katten adopteren.

STRIJD.

Overleef de moeilijkst jaren om scorevermenigvuldigers te ontgrendelen en een plek te bemachtigen in het klassement van de superboeren.

Screenshots