Akiba’s Trip: Hellbound & Debriefed

Bovennatuurlijke wezens besluipen het popcultuur-mekka Akihabara – en dat weet je omdat ze jou in een van hen hebben veranderd. Hun enige zwakte, en die van jou, is zonlicht, wat betekent dat er maar één manier is om ze tegen te houden: roep ze de straat op, sla hun kleren van het lijf en stel hun huid bloot aan de zon voordat ze het bij jou kunnen doen.

Bewapen jezelf met een opgerolde poster, een gitaar, een laptop, een toverstaf van een magisch meisje of (als je er echt op aandringt) een echt wapen, en ga dan de kleurrijke straten van Akihabara op. Bekijk de nagemaakte winkels uit het echte leven anno 2011, meng je in het gezelschap van de inwoners en toeristen van Akiba, en ontdek de vele geheimen van de stad.

Wil je samenwerken met het geheime bureau dat op paranormale wezens jaagt, geef je de wezens een eerlijke kans (hé, sommige lijken wel oké) of ga je gewoon over je otaku-vrienden waken? Kies je kant, kies je missies en geniet van een vrij avontuur met AKIBA’S TRIP: Hellbound & Debriefed.

Screenshots