Afterimage

(vertaald)

Verken Engardin, een mystieke wereld geschapen door een oppergod vol prachtige bezienswaardigheden en ontelbare geheimen. Doorkruis meer dan 15 handgetekende omgevingen, variërend van torenhoge vulkanen tot de ruïnes van een oude metropool. Leid Renee, een onverschrokken heldin, door een 25-30 uur durend avontuur vol mysterie. Maar wees op je hoede, want hoe wonderlijk de bezienswaardigheden van Engardin ook zijn, corrupte wezens en gevaarlijke vijanden zijn er in overvloed.

Beweeg je door de verschillende regio’s van Engardin, daag tegenstanders uit en kom in elk gebied nieuwe gameplay-mechanieken tegen. Vecht tegen meer dan 150 vijanden met verschillende wapens en tien personagevaardigheden. Rust Renee uit met twee hoofdwapens en één reservewapen en wissel tijdens gevechten van wapen naar wapen om je eigen vechtstijl te creëren. Neem het op tegen vreemde wezens, ontwijk dodelijke vallen en overwin eindbazen terwijl je door Engardin reist.

Ontrafel de diepste geheimen van de wereld door door complexe omgevingen te glijden, springen en klimmen. Ontmoet zwervende besten, warme geesten en vriendelijke personages. Leer hun verhalen en puzzel informatie over de geschiedenis van Engardin bij elkaar om te begrijpen wat er met het sublieme landschap is gebeurd. Speur elke kaart af naar geheime paden, verborgen kisten en krachtige nieuwe vaardigheden die Renee’s vaardigheden vergroten, zowel in als buiten het gevecht, om haar te helpen de grootste krijger van het land te worden.

Screenshots