Aerial_Knight's Never Yield

Overleef in een futuristisch Detroit in Tokio-stijl in deze 3D-runner die het verhaal vertelt van Wally, die het bewijs heeft gevonden dat zijn stad voor altijd kan veranderen. Verken een gamewereld met een fantastische soundtrack met de authentieke geluiden van artiesten uit Detroit.

VERHAAL

Kruip in de huid van Wally, een mysterieus personage dat heeft teruggevonden wat hem is afgenomen. Hopelijk ben je snel genoeg om je vijanden te ontlopen. Leg de waarheid bloot en probeer het mysterie te ontrafelen van wat er met hen is gebeurd.

GAMEPLAY

Aerial_Knight’s Never Yield is een 3D-sidescroller die net zo speelt als een klassieke eindeloze runner. De game heeft een interessant verhaal dat spelers altijd in beweging houdt. Ren, spring, glijd of sprint voor acrobatische varianten die leiden tot spectaculaire combinaties en overwin de uitdagingen die je te wachten staan. Aerial_Knight’s Never Yield is gemaakt voor spelers die graag speedrunnen en is tegelijkertijd een ervaring waar casual spelers ook van zullen genieten.

SOUNDTRACK

De soundtrack van Aerial_Knight’s Never Yield is gemaakt door “Danime-Sama”, een artiest uit Detroit, met vocals van artiesten van over de hele wereld.

OPMERKING VAN DE ONTWIKKELAAR

Ik ben in mijn eentje begonnen aan dit project om iets bekends te creƫren, maar nieuw voor deze generatie gamers is, terwijl ik aspecten van een cultuur belicht die vaak over het hoofd worden gezien. Ik hoop echt dat je van de game geniet zodra het is uitgebracht en mijn reis volgt om nieuwe en interessante games te maken.

– Aerial_Knight

Screenshots