Seizoen 2 Aflevering 28 - Een kleine direct en nog meer papier

  • Podcast

  • 28 jul 20 om 06:50

  • Dreon

  • 0

Dreon, Mitch en Dyon bespreken de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase en Dyon geeft zijn mening over Paper Mario The Origami King.

Tijdens onze laatste podcast bespraken de heren Paper Mario The Origami King, de geruchten dat er een Tomb Raider game naar de Nintendo Switch komt en Bakugan. Dit keer gaan ze het hebben over de Nintendo Direct Mini: Partner showcase, Paper Mario The Origami King, De Mario Kart Tour Update en een verandering in de policy van Metacritic als het gaat om user reviews. Ook hebben we voor het eerst voor de camera opgenomen, de video is hieronder te bekijken.

Je kunt N1 Podcast S02A28 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

21-06-2024

2

Erik

Ageless – niet bepaald een tijdloos avontuur

0

Review Ageless - niet bepaald een tijdloos avontuur

28-07-2020

0

Ness

5 tips om online te genieten van Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition

0

Special 5 tips om online te genieten van Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition

27-07-2020

1

Dreon

Reageer als eerste!