Maandag 20:30 - Koopa Café Live Podcast

  • Podcast

  • 10 dec 23 om 10:57

  • Dre

  • 0

Maandag is het weer tijd voor een nieuwe podcast!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws, leren we van de tofste gasten en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Maandag 11 december om 20:30 uur verwelkomen we jullie weer graag voor een nieuwe live podcast! Dit keer zullen we jullie onder het genot van een kopje koffie praten over het laatste gamenieuws en praten we na over The Game Awards, het geannuleerde evenement Nintendo Live 2024 in Tokyo, de Pokémon Scarlet & Violet DLC en nog veel meer.

Heb je verder vragen voor onze crew? Laat ze achter in de comments hieronder of stuur ze tijdens de live-uitzending op Twitch.

Leg jij je Nintendo Switch even aan de kant? Dan zetten wij de koffie klaar in het Koopa Café.  Tot Maandag!

Like dit bericht:

Over Dre

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dre

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Soundtrack Sunday: de chille klanken van Phendrana Drifts

4

Special Soundtrack Sunday: de chille klanken van Phendrana Drifts

10-12-2023

3

Robin

De Game of the Year-nominatie van Mitch: Metroid Prime Remastered

6

Special De Game of the Year-nominatie van Mitch: Metroid Prime Remastered

10-12-2023

4

Mitch

Reageer als eerste!