Koopa Café Aflevering 8 - Halloween in het Koopa Café

  • Podcast

  • 2 nov 22 om 00:00

  • Dre

  • 0

Dit keer is het Halloween in het Koopa Café!

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws uit de wereld van Nintendo en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Tijdens onze laatste podcast in het Koopa Café bespraken we Splatoon 3 met pro speler Brian. Dit keer bespreken we alle enge horror games en natuurlijk enge personages en levels in videogames. Ook hebben we het nog even over onze eerste ervaringen met Bayonetta 3.

Je kunt de Koopa Café Podcast A08 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de Koopa Café Podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken.

Like dit bericht:

Over Dre

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dre

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

0

Dennis

Deze maand in De Voorraadkast: Donkey Kong Country II: Diddy’s Kong Quest

12

Special Deze maand in De Voorraadkast: Donkey Kong Country II: Diddy’s Kong Quest

02-11-2022

10

Dre

First 4 Figures komt met PVC figure van Urbosa uit Breath of the Wild

0

Nieuws First 4 Figures komt met PVC figure van Urbosa uit Breath of the Wild

01-11-2022

1

Martijn

Reageer als eerste!