N1ntendo.nl Stream: De virtuele indie-beursvloer tijdens Gamescom 2020

  • Livestream

  • 28 aug 20 om 13:00

  • Paul

  • 0

Een relaxte vrijdagmiddag vol met indie-games!

Aanstaande donderdagavond gaat de virtuele gamescom 2020 van start, en parallel met gamescom vindt er dit jaar een virtuele Indie Arena Booth plaats. Op deze digitale indie-beurs – die iedereen gratis mag bezoeken – zullen meer dan 180 indie-games tentoongesteld worden om consumenten te informeren wat er het aankomende jaar gaat gebeuren op indie-games gebied. Om jullie alvast een voorproefje te geven op toffe Nintendo Switch-titels streamen we op vrijdag 28 augustus onze ervaring met de digitale beursvloer en diverse indie-games die voor Nintendo Switch gaan verschijnen.

Vrijdag 28 augustus om 13:00 uur gaan we van start! Dreon en Paul gaan de virtuele gamescom-beleving livestreamen en diverse indiegames uitproberen die bevestigd zijn voor Nintendo Switch. Wil je een keer met een online multiplayer-spel meespelen? Voeg dan Dreon toe op je Nintendo Switch. De vriendcode van Dreon is SW-5845-0895-7970.

Bekijk de livestream op vrijdagmiddag via https://www.twitch.tv/n1ntendonl.

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot interactie met de redactie voor vragen of suggesties. Heb je dus zin om met ons te spelen of wil je de crew gewoon eens live meemaken? Kom dan zeker kijken bij de volgende livestream!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nintendo gaat door met Emio-teasers in “Bureau van de Detective”

0

Nieuws Nintendo gaat door met Emio-teasers in "Bureau van de Detective"

21-07-2024

1

Rik

Immortal Realms: Vampire Wars – voor de geboren strateeg

0

Review Immortal Realms: Vampire Wars - voor de geboren strateeg

28-08-2020

0

Paul

a short hike – Zelda x Animal Crossing

0

Review a short hike - Zelda x Animal Crossing

27-08-2020

1

Mitch

Reageer als eerste!