Zelda: Echoes of Wisdom bevat meer dan 100 echo's

  • Nieuws

  • 5 dagen geleden

  • Erik

  • 0

Er zijn meer dan 100 echo’s te vinden in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Dit onthult Nintendo in een nieuw Ask the Developer-interview.

“Juist [er zijn inderdaad meer dan 100 echo’s]”, bevestigt Satoshi Terada, director van GREZZO, de ontwikkelaar van de game tijdens het interview. Hij verwijst hiermee naar de voorwerpen en wezens die Zelda op kan roepen met haar staf.

Om deze reden wilde het team ervoor zorgen dat elk voorwerp of monster een herkenbare eigenschap heeft.

Omdat je zoveel echo’s kunt gebruiken, hebben we ervoor gezorgd dat ze allemaal een specifieke eigenschap hebben, zodat spelers onthouden wat ze doen. We wilden dat spelers uit hun hoofd konden onthouden welke echo ze in bepaalde situaties moesten gebruiken.”

Tomoni Sano, planner bij Nintendo, voegt hieraan toe: “We hebben er bij het ontwerp rekening mee gehouden dat spelers de gameplay-elementen, die we wilden dat ze zouden ervaren, konden bereiken zonder dat ze verdwaald of in de war raakten.”

Je gebruikt echo’s om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Ook een simpel bed kan verrassend handig zijn!

Bij The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom ben je vrij om echo’s te gebruiken zoals jij wil. In het begin speelden Nintendo en GREZZO echter met het idee om restricties op te leggen tijdens kerkers, zoals bijvoorbeeld 20 verschillende echo’s in een kerker. Uiteindelijk besloten ze om dit te schrappen.

Producent van de Zelda-franchise, Eiji Aonuma:

Als je daadwerkelijk speelt, kan het leuker zijn om de beperkingen in de eerste plaats niet te hebben.En dus vroegen we onszelf af: “Wat willen we hiermee doen?”, “Zullen we het verwijderen?”, en begonnen we geleidelijk die beperkingen te verwijderen.

Na verloop van tijd bleken de meeste beperkingen die we aan het begin van de ontwikkeling nodig vonden, niet langer nodig.Het leidde er zelfs toe dat we dingen toestonden waarvan we in eerste instantie bang waren dat ze te veel vrijheid zouden bieden.Het is vreemd, nietwaar? Het is bijna alsof het introduceren van wat vrijheid nog meer vrijheid aantrok.

Lees het volledige Ask the Developer-interview op de website van Nintendo.

Naast Hyrule, kun je een heel duister gebied in de game verkennen…

In Echoes of Wisdom speelt Zelda voor het eerst de hoofdrol. Naast echo’s, heeft ze nog meer krachten tot haar beschikking: zo kan ze bepaalde objecten grijpen en verplaatsen en voor korte tijd het kloffie van Link aantrekken voor wat zwaardgevechten.

Nintendo publiceerde twee weken geleden een overzichtstrailer die een uitgebreid voorproefje geeft van wat je kunt verwachten. Daarnaast konden wij het spel zelf ook al even proberen – en onze Mitch was zwaar onder de indruk met wat hij zag.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom ligt over twee dagen, 26 september, in de winkelschappen voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

0

Evelyne

Hoofdafbeelding bij de review van Unicorn Overlord voor de Nintendo Switch

0

Nieuws Unicorn Overlord weet meer dan één miljoen keer te verkopen

24-09-2024

1

Robin

Hoofdafbeelding bij Waarom zijn er zoveel versies van het originele Animal Crossing?

5

Special Waarom zijn er zoveel versies van het originele Animal Crossing?

24-09-2024

5

Erik

Reageer als eerste!