TMNT: Shredder's Revenge krijgt gratis update en nieuwe DLC

Er is nieuwe content beschikbaar voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. De game krijgt twee nieuwe personages en een geremixte soundtrack!

Iedere speler krijgt een gratis update. Deze voegt een geremixte soundtrack toe waarin een hoop nummers uit de game opnieuw zijn uitgebracht. Daarnaast is er de betaalde DLC Radical Reptiles. Wie deze aanschaft krijgt twee nieuwe personages om de game mee te doorlopen, Mondo Gecko en Mona Lisa. In de onderstaande trailer zie je de nieuwe helden in actie.

De trailer voor de nieuwe DLC verscheen afgelopen maandag al even online, maar werd daarna snel weer weggehaald. Tijdens PlayStation’s State of Play werd de DLC officieel aangekondigd, en uiteraard is deze ook beschikbaar voor de Nintendo Switch-versie van het spel. De betaalde DLC is te koop in de Nintendo eShop voor €3,99.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verscheen in 2022 voor de Nintendo Switch en kreeg laaiende recensies. Martijn beoordeelde de game met een prachtige 9. Een jaar geleden kreeg het spel zijn eerste grote DLC genaamd Dimension Shellshock, die naast nieuwe personages ook een nieuwe spelmodus toevoegde. Ook daarover was hij zeer te spreken.

Ga jij aan de slag met de nieuwe personages in Shredder’s Revenge? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

1

Evelyne

Digital Foundry deelt technische analyse Zelda: Echoes of Wisdom

3

Media Digital Foundry deelt technische analyse Zelda: Echoes of Wisdom

26-09-2024

1

Dennis

Rollen, schieten en haperen: de wilde rit van Go Mecha Ball

0

Review Rollen, schieten en haperen: de wilde rit van Go Mecha Ball

26-09-2024

1

Karina

Reageer als eerste!