Post-launch content aangekondigd voor Megaton Musashi: Wired

  • Nieuws

  • 5 dagen geleden

  • Rik

  • 0

Megaton Musashi: Wired krijgt nieuwe post-launch content. Dit maakte LEVEL-5 zojuist bekend tijdens de VISION 2024-presentatie van vandaag.

In de nieuwe Megarobo Batroseum-modus voegt LEVEL-5 een Battle Royal-ervaring toe aan de game. In deze gevechten kunnen tot zes spelers het tegen elkaar opnemen in een strijdarena. In tegenstelling tot de hoofdgame hoef je voor Megarobo Batroseum-gevechten niet zelf je mecha aan te passen, er zijn ook kant en klare mechs beschikbaar voor de strijd. De Megarobo Batroseum-update komt november 2024 beschikbaar in Megaton Musashi: Wired.

Ook worden er drie nieuwe legendarische personages toegevoegd aan het spel: Koji Kabuto, Ryoma Nagare en Duke Fleed. De datum waarop deze nieuwe Mecha-piloten aan het spel worden toegevoegd blijkt niet uit de trailer. Wel werd bevestigd dat de toevoegingen gratis zijn te downloaden voor alle Megaton Musashi: Wired-spelers.

Megaton Musashi: Wired is sinds 25 april 2024 beschikbaar op Nintendo Switch en concurrerende platforms. N1-UP beoordeelde het spel met een 6,8 in onze review.

Keer jij terug naar Megaton Musashi: Wired voor deze gratis toevoegingen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

1

Evelyne

Hoofdafbeelding bij Link was de originele hoofdrolspeler van Zelda: Echoes of Wisdom

0

Nieuws Link was de originele hoofdrolspeler van Zelda: Echoes of Wisdom

24-09-2024

1

Erik

Eerste Inazuma Eleven-game krijgt remake op Nintendo Switch

0

Nieuws Eerste Inazuma Eleven-game krijgt remake op Nintendo Switch

24-09-2024

1

Rik

Reageer als eerste!