Minecraft kondigt enge nieuwe vijand en omgeving aan

  • Nieuws

  • 5 uur geleden

  • Coen

  • 0

De ‘Minecraft Live’ uitzending van 28 september heeft ons laten zien wat er aan zit te komen voor Minecraft.

Net zoals elk jaar heeft Mojang een ‘Minecraft Live’ video op YouTube gedeeld. Ook dit jaar zat deze uitzending vol met verrassingen een aankondigingen zoals een korte preview scène van de Minecraft film en informatie over een grote update voor het spel zelf. Deze update komt met een nieuwe omgeving en vijand.

De nieuwe omgeving heet “The Pale Garden” en de nieuwe vijand heet “The Creaking”. Overdag is “The Pale Garden” een vreedzaam woud maar ’s nachts veranderd het in een eng en griezelig bos. Dat is ook wanneer de nieuwe vijand “The Creaking” voorkomt. Het is een boomachtig wezen dat volledig stilstaat als je er naar kijkt (denk aan de Weeping Angels van Doctor Who). Ook kun je ze niet normaal verslaan. Als je ze slaat met je zwaard (of een ander wapen) doet het ze geen pijn. Wat er wel gebeurt, is dat er een soort spoor van stofdeeltjes een pad naar een boom wijst. De enige manier om ze te verslaan is het spoor naar de boom te volgen. In deze boom bevind zich namelijk een nieuw blok, het “Creaking Heart” blok. Als je dit blokje vernietigd dan vernietig je ook “The Creaking” die eraan verbonden is.

Het staat vlak achter me, of niet?

Naast deze grote updates zijn er ook wat kleinere veranderingen die met de update meekomen. Je kunt straks bijvoorbeeld hardcore mode in de Bedrock Edition van Minecraft spelen en “bundles” maken. Deze werken als een soort rugzak waarmee je je inventory kunt vergroten.

Zit jij te popelen om deze updates uit te proberen? Gat je dit enge gedoe liever uit de weg? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Minecraft Live

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

1

Evelyne

Hoofdafbeelding bij Pokémon Sleep nu verkrijgbaar voor iOS en Android

0

Nieuws Pokémon Sleep is nu te gebruiken met smartwatches

29-09-2024

1

Evelyne

Reynatis krijgt launch trailer

0

Nieuws Reynatis krijgt launch trailer

29-09-2024

3

Rik

Reageer als eerste!