LEGO Horizon Adventures komt op 14 november naar de Switch

  • Nieuws

  • 4 dagen geleden

  • Erik

  • 0

Guerrilla Games heeft een releasedatum bekend gemaakt voor LEGO Horizon Adventures. Op 14 november komt het spel naar onder andere de Nintendo Switch.

De datum is bekend gemaakt tijdens Sony’s State of Play-presentatie met een nieuwe trailer. Ze laten weten dat je het spel vanaf 3 oktober kunt pre-orderen, waarbij je een speciale in-game LEGO Shield-weaver outfit krijgt.

Naast de Nintendo Switch, lanceert LEGO Horizon Adventures ook op PlayStation 5 en pc.

LEGO Horizons Adventures speelt zich af in de voorheen met PlayStation-geassocieerde wereld van Horizon. Hoofdpersonage Aloy speelt wederom de hoofdrol, waardoor je in LEGO-vorm op avontuur mag gaan in een wereld waar verleden en toekomst zich met elkaar mengen.

In deze action-adventure met een knipoog gaat Aloy op reis met een doldwaze groep vrienden waarbij ze de wereld moet reden, en de geheimen van haar verleden ontrafeld. Je kunt in je eentje spelen, maar ook een stel vrienden optrommelen. Het kost ongeveer 8 uur om het spel te voltooien.

LEGO Horizons Adventures is aangekondigd tijdens Summer Game Fest in juni. Het spel is van Nederlandse komaf: Guerrilla Games zit in Amsterdam.

Heb jij Horizon wel eens gespeeld? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

1

Evelyne

Hoofdafbeelding bij FANTASIAN Neo Dimension komt naar de Switch in december

0

Nieuws FANTASIAN Neo Dimension lanceert in december op de Switch

25-09-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Nintendo deelt overzichtstrailer van Super Mario Party Jamboree

0

Media Nintendo deelt overzichtstrailer van Super Mario Party Jamboree

24-09-2024

1

Erik

Reageer als eerste!