Inazuma Eleven: Victory Road komt uit in 'juni 2025'

  • Nieuws

  • 5 dagen geleden

  • Rik

  • 0

Inazuma Eleven: Victory Road komt in juni 2025 uit. Dit maakte LEVEL-5 zojuist bekend tijdens de VISION 2024-presentatie van vandaag.

Daarnaast maakte LEVEL-5 bekend dat de demo voor het nieuwe Inazuma Eleven-spel ruim 2 miljoen keer is gedownload. Inazuma Eleven: Victory Road moet de ultieme Inazuma Eleven-ervaring worden. Het spel krijgt het meer speelbare personages dan ooit te voren: je kunt maar liefst kiezen uit 5200 voetbal-helden. Ook voegt LEVEL-5 nieuwe modi toe aan het spel die nog niet in de demo zaten. Voor spelers ‘die niet van actie-games houden’ voegde het bedrijf zelfs een compleet nieuwe manier van besturing toe: Commander Mode. Commander Mode is beschikbaar in alle spelstanden en verandert Inazuma Eleven: Victory Road in een ervaring die meer lijkt op een strategy-game.

Ook gooide LEVEL-5 het Character Growth System op de schop. De mogelijkheden om jouw favoriete personages te verbeteren zijn flink uitgebreid in het ‘AbiliBoard’ en doen denken aan upgrade tree’s uit RPG’s. In Competition Mode kunnen spelers de ‘hele geschiedenis van de serie’ herbeleven via speciaal voorbereide single player matches. Er zijn verschillende routes die elk een eigen Inazuma Eleven-saga vertegenwoordigen.

Bond Town

In de nieuwe Bond Town-modus kun jij jouw eigen avatar maken en jouw eigen Inazuma Eleven-dorpje opbouwen. Je speelt vaardigheden en objecten voor Bond Town vrij door de andere modi van het spel te spelen. Bond Town kent ook een online component: zo kun je online vrienden uitnodigen in jouw Bond Town om mini-games en voetbalmatches te spelen.

Inazuma Eleven: Victory Road is volgens LEVEL-5 ontworpen om ‘oneindig speelbaar te blijven’. Het spel kent Cross Play én Cross Save tussen de verschillende platforms waarop de game uitkomt (Switch, Playstation-platforms en Steam), de mobiele versies van het spel ondersteunen de Cross Play en Cross Save niet.

Het lange wachten komt ten einde

Met de vandaag aangekondigde releasedatum komt een langslepende saga ten einde: het spel werd al in 2016 aangekondigd onder de naam ‘Inazuma Eleven Ares’. Destijds stond de game op de planning voor 2018. In de daaropvolgende jaren werd de nieuwe Inazuma Eleven keer op keer uitgesteld. Tegen de tijd dat het spel uitkomt, is het bijna negen jaar in ontwikkeling geweest.

Inazuma Eleven: Victory Road komt in juni 2025 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Haal jij Inazuma Eleven: Victory Road in huis? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

1

Evelyne

Nieuwe trailer voor Professor Layton and the New World of Steam

1

Nieuws Nieuwe trailer voor Professor Layton and the New World of Steam

24-09-2024

3

Rik

Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time komt ‘april 2025’ uit

0

Nieuws Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time komt 'april 2025' uit

24-09-2024

1

Rik

Reageer als eerste!