Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time komt 'april 2025' uit

  • Nieuws

  • 5 dagen geleden

  • Rik

  • 0

Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time komt uit in april 2025. Dit maakte LEVEL-5 zojuist bekend tijdens de VISION 2024-presentatie van vandaag.

Eigenlijk had het spel dit jaar nog moeten uitkomen, maar LEVEL-5 besloot om nieuwe content toe te voegen voor de ‘ultieme Fantasy Life-ervaring’. De bulk van de nieuwe extra content bestaat uit de toevoeging van een grote open wereld, de grootste die de serie ooit heeft gehad. Ook bood de nieuwe trailer die LEVEL-5 toonde tijdens de VISION 2024 een kijkje op een aantal andere gameplay-mechanics. Zoals de ‘Strangelings’ die je in deze open wereld kunt vinden tijdens je avontuur. Strangelings zijn levende objecten, die je moet redden door ze weer terug in mensen te veranderen. De bevrijde personages bevolken vervolgens je eiland en helpen je op je avontuur.

Eigenlijk stond de release van Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time gepland voor 10 oktober, maar Nintendo en LEVEL-5 maakten vorige maand bekend dat deze datum niet meer gehaald zou worden. Sindsdien was het onbekend op welke termijn fans aan de slag zouden kunnen met de nieuwste telg in de Fantasy Life-serie.

Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time komt april 2025 uit op Nintendo Switch.

Wat vind jij van de nieuwe beelden van Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

1

Evelyne

Inazuma Eleven: Victory Road komt uit in ‘juni 2025’

0

Nieuws Inazuma Eleven: Victory Road komt uit in 'juni 2025'

24-09-2024

1

Rik

Nintendo dient patentaanvraag in voor mysterieus draadloos toestel

1

Nieuws Nintendo dient patentaanvraag in voor mysterieus draadloos toestel

24-09-2024

3

Dennis

Reageer als eerste!