Eerste Inazuma Eleven-game krijgt remake op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 5 dagen geleden

  • Rik

  • 0

Tijdens de VISION 2024-presentatie van vandaag maakte LEVEL-5 bekend dat de eerste Inazuma Eleven-game een remake krijgt.

Ook deelde het bedrijf de eerste trailer voor Inazuma Eleven RE. Hierin kunnen we zien dat de sprites van het origineel zijn vervangen door 3D-modellen in chibi-stijl. Deze stijl doet denken aan de overwereld-modellen uit Ni No Kuni II, dat ook werd ontwikkeld door LEVEL-5. De animaties van sprekende personages, die apart in beeld verschijnen hebben ook een enorme upgrade gekregen. De voetbal-matches hebben weer hun traditionele top view-perspectief, maar zijn nu uitgevoerd in dezelfde chibi-stijl als de overwereld. Voor de animaties van de speciale moves worden andere animaties en modellen gebruikt, die rechtstreeks uit het nieuwe Inazuma Eleven: Victory Road lijken te komen.

Inazuma Eleven RE komt in 2026 uit op Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Heb jij 15 jaar geleden het originele Inazuma Eleven gespeeld? En keer jij terug naar de remake? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

0

Evelyne

Post-launch content aangekondigd voor Megaton Musashi: Wired

0

Nieuws Post-launch content aangekondigd voor Megaton Musashi: Wired

24-09-2024

1

Rik

LEVEL-5 onthult Yokai Watch-reboot ‘Holy Horror Mansion’

0

Nieuws LEVEL-5 onthult Yokai Watch-reboot 'Holy Horror Mansion'

24-09-2024

2

Rik

Reageer als eerste!