Bekijk hier de LEVEL-5 VISION 2024 [14:00 uur]

  • Nieuws

  • 6 dagen geleden

  • Rik

  • 0

We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag zendt LEVEL-5 eindelijk hun VISION 2024 – TO THE WORLD’S CHILDREN-presentatie uit. Om 14:00 uur Nederlandse tijd is het zo ver!

De LEVEL-5 VISION-presentaties zijn de evenknie van Nintendo’s Nintendo Direct-presentaties. De uitzending zal in het Japans gehouden worden, maar heeft live ondertiteling in het Engels. LEVEL-5 heeft aangegeven dat we in ieder geval de releasedatum voor Inazuma Eleven: Victory Road kunnen verwachten.

Eigenlijk had de VISION 2024 al in april gehouden moeten worden, maar LEVEL-5 stelde de presentatie last minute uit. Tijdens de laatste LEVEL-5 VISION deelde het bedrijf al een teaser dat ze tijdens de eerstvolgende VISION een nieuwe game zullen aankondigen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hierbij om een nieuw deel of reboot van de Yokai Watch-serie. Eerder deze maand maakte LEVEL-5 bekend dat er zelfs twee nieuwe games zullen debuteren tijdens de VISION 2024. Ook Megaton Musashi Wired werd op het laatste moment nog aan de VISION 2024 line-up toegevoegd, waarmee het totaal aantal behandelde games uitkomt op zeven. Het gaat om zes toekomstige games en één al uitgebrachte game (Megaton Musashi Wired).

De volgende titels zullen volgens LEVEL-5 aan bod komen tijdens de VISION 2024:

De belangrijkste nieuwtjes kan je natuurlijk achteraf teruglezen op N1-UP!

Ga jij kijken naar de LEVEL-5 VISION 2024? Deel dan je eerste indrukken in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Reynatis krijgt launch trailer

0

Nieuws Reynatis krijgt launch trailer

29-09-2024

2

Rik

Dit zijn de winnaars van Pokémon TCG Illustration Contest 2024

2

Nieuws Dit zijn de winnaars van Pokémon TCG Illustration Contest 2024

24-09-2024

2

Evelyne

Epic Mickey: Rebrushed – Kon dat likje verf wel gebruiken

1

Review Epic Mickey: Rebrushed - Kon dat likje verf wel gebruiken

23-09-2024

4

Jeroen

Reageer als eerste!