Arika werkt aan nieuwe Tetris-game

  • Nieuws

  • Gisteren om 10:23

  • Robin

  • 0

Arika werkt aan een nieuwe Tetris-game.

In een officiële press release deelt Arika dat ze een nieuwe licentie overeenkomst hebben gesloten met The Tetris Company voor een nieuwe Tetris-game. Het idee achter spel is een game die je beter maakt in Tetris. Het spel heeft een release window voor het einde van dit fiscale jaar dat tot eind maart 2025 loopt. Verder is er nog weinig bekend rond deze nieuwe titel.

Eerder dit jaar kregen we al meer Tetris-nieuws. Zo komt dit jaar Tetris Forever nog uit een een game die veertig jaar aan Tetris-games samenbrengt. Ook komt de NES-versie van Tetris binnenkort naar Nintendo Switch Online komen.

Arika is in 1995 opgericht door ex-Capcom medewerkers met de naam ARMtech K.K, maar veranderde dit later naar Arika. Arika werkt al langer samen met Nintendo en heeft onder andere gewerkt aan Tetris 99 en Super Mario Bros. 35, maar is ook bekend van de Dr. Mario- en Endless Ocean-franchise.

Speel jij veel Tetris of kijk jij hier naar uit? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

0

Nieuws 3D-puzzelspel Woodo neemt je mee naar een wereld van hout

29-09-2024

0

Evelyne

Capcom zegt dat er meer aankomt voor Ace Attorney-serie

0

Nieuws Capcom zegt dat er meer aankomt voor Ace Attorney-serie

28-09-2024

1

Erik

Nieuwe gameplaybeelden van DRAGON QUEST III HD-2D Remake

3

Media Nieuwe gameplaybeelden van DRAGON QUEST III HD-2D Remake

28-09-2024

1

Dreon

Reageer als eerste!